Сұрақтар мен жауаптар
Сұрақ қою

Тағам дайындау ережелері бар ма?

Динара
Жауап қалдырылды 04 Қаз, 16

Тағам дайындау ережелері:

  • тағамдық өнімдері балғын болуы қажет;
  • тағамды жылумен өңдеу уақыты неғұрлым аз болған жөн;
  • тағамды жеуден бұрын ғана жасаған дұрыс;
  • тағам жасау уақытында етті 1 сағаттан астам уақыт пісіру керек;
  • көкөністердің дәрумені сақталуы үшін ұзақ пісірмеген дұрыс.
  • тағамға қосылатын өнімдерді үйлестіре біліңіз;
  • тағамды жиі буда пісіргеніңіз жөн.
Қазір оқып жатыр